De Klussenier Marco van Amen

De Klussenier Marco van Amen
De Klussenier Marco van Amen

Lijn 25
3192 NK Hoogvliet

Dien uw aanvraag in »

010 472 23 36
06 4429 2829
m.vanamen@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 24372585

Mijn werk

Even voorstellen

De Klussenier Marco van Amen woont met zijn vrouw Celia in Hoogvliet. Deze veelzijdige vakman is na het behalen van zijn LTS diploma Bouw bij diverse bouwbedrijven werkzaam geweest. Naast zijn kennis als timmerman heeft hij de laatste jaren veel ervaring opgedaan als vakman voor de installatie van zonweringen, dakramen, rolluiken en garagedeuren. Dit heeft Marco van Amen een schat aan ervaring opgeleverd. Voor familie en kennissen is hij al jaren de klusjesman. Niet alleen voor de kleinere klussen maar ook voor complete verbouwingen. Hij is beschikbaar voor particulieren en bedrijven voor alle bouw en verbouwklussen in en rond het huis.

Marco blijft zich ontwikkelen doormiddel van diverse vaktrainingen, zo is Marco door Velux erkend Installateur en gecertificeerd Isover Isolatie Specialist. De Klussenier Marco van Amen regelt de verbouwing van aanvraag tot oplevering. Hij heeft de mogelijkheid om materiaal scherp in te kopen bij de leverancier, daar profiteert de klant van. De Klussenier Marco van Amen rekent geen voorrijkosten en geeft vooraf een vrijblijvende offerte. Marco is beschikbaar voor schilderwerk, keukens, badkamers, tegelwerk, stucwerkzaamheden, bestrating, elektra, loodgieterwerk en nog veel meer. Kortom De Klussenier voor alle klussen in en rond het huis.

Voor een vrijblijvend advies en of afspraak kunt u mij gerust bellen of mailen of bekijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf te Hoogvliet www.klusseniermarcovanamen.nl.

 

 

Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in Hoogvliet voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Als gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.

Specialisaties

  • Tegelwerk
  • Badkamer renoveren of installeren
  • Deuren afhangen
  • Timmerwerk
  • Dakraam plaatsen
 
Loading...